Subscribe:

luni, 23 decembrie 2013

Magia Craciunului


Hello!

Acum ceva timp am primit spre testare trei produse sleek makeup, pe care la gasiti pe site-ul Makeup Shop.

Produsele sunt superbe si toate pe gustul meu <3 Ador paleta original, fardurile(majoritatea) sunt cu un finish shimmer, chiar metalic. Cu ajutorul fardurilor din paleta pot realiza atat machiaje cumintele cat si unele foarte dramatice si de aceea imi place atat de mult.



Pentru machiajul meu de Craciun am ales sa folosesc cele mai deschise nuante si asa am reusit (zic eu) sa realizez un machiaj care sa exprime magia sarbatorilor de iarna(fara clasicul rosu, verde sau albastru).
Sincer sunt incantata de rezultat si machiajul imi inspira un final fericit pentru o poveste cu zane :)) 

video



Rujul e preferatul meu acum, il ador! Culoarea este una pe care nu toata lumea are curajul sa o poarte dar me like it <3. Si ma bucur ca pot sa o port cu incredere, deoarece rujul este foarte rezistent pe buze si nu "sangereaza" :)


Pentru ca am vrut ca machiajul sa fie uniform si firul povestii sa contiune:)) am folosit blushul pixie pink care este adorabil. Nu este prafos deloc si pe ten arata foarte bine, chiar natural.


Sigur voi purta machiajul acesta foarte des in perioada sarbatorilor pentru ca este magic :). Poate sunt eu o visatoare dar trebuie sa visam, viata e mai frumoasa asa :)

Aceste produse au fost pentru mine un cadou ideal de sarbatori. Cred ca pentru orice fata pasionata de machiaj un cadou Sleek Makeup este mult dorit.
Voi ce parere aveti?
Va place machiajul? 



4 comentarii:

  1. foarte draguta paleta, dar si machiajul realizat! Craciun Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Machiajul e superb, aşa cum ţi-am spus şi pe youtube. O minunată sursă de inspiraţie. Şi eu am ales pentru astăzi, prima zi de Crăciun, un machiaj în tonuri de roz şi mov pe linia apei. Paletuţa e în listuţa cu dorinţe! ♥

    RăspundețiȘtergere